Frontpage

Geschiedenis

Een klein stukje over het ontstaan van GGED.nl. Al voor 2000 was er een website voor onze vrienden groep. Eerst via gratis domein hosts en later via een betaald domein.

De domeinnaam “GGED” is een soort samentrekking van de voornamen van vier vrienden. Je raad het waarschijnlijk al de “e” in GGED is de eerste letter van mijn naam 😉

Op deze site stonden voornamelijk vakantie foto’s en linkjes naar leuke andere sites of filmpjes. De site was volledig geschreven in HTML en was statisch in het benaderen. Later werd er een ASP forum toegevoegd.

De vrienden werden ouder en kregen vriendinnen, vrouwen en kinderen. Er werd geswitcht naar facebook. Maar het domein GGED.nl bleef. Wat er mee te doen? Alle email adressen hangen er aan en een nieuwe domein organiseren kost weer een boel tijd en geld. Dan dr bij gged.nl typ je sneller dan geocachingvoorelkezwollenarenommaareenswattenoemen.nl 😉

Screens van de websites

Als ik ze weer kan vinden, plaats ik hier nog wat screen shots van vroegah.

 

Huidig

Op dit moment probeer ik de FP te vullen met persoonlijke blogs over mij, mijn vissen, mijn gezin. Noem het maar. Geen community website, geen gebruikers. Alleen lezen en klaar. Eerdere pogingen om een website neer te zetten stranden stee vast in het opstellen van “gebruikersrechten” en zaken die ik wél wil maar niet kan. API van geocaching.com is daar een mooi voorbeeld van.

Nu kan men lezen en that’s it. Maar ja wie weet wat de toekomst brengt 🙂

Sidebar